Netliv er et digitalt inspirationsmagasin om internettet

Vi får hele tiden flere og flere muligheder på internettet. Vi kan købe dagligvarer, bestille rejser og holde kontakt med familie og venner. Selv posten fra det offentlige får vi digitalt. Og det foregår også online, når vi f.eks. skal søge folkepension eller melde flytning.

Måske synes du, det er svært at bruge nettet. Men hvis du gerne vil i gang, er det vigtigt at huske, at der er hjælp at hente. Det kan enten være fra pårørende, i borgerservice eller på biblioteket eller hos frivilligorganisationer.

Dine muligheder med internettet

I artiklerne her på siden kan du læse, hvad det betyder for dig, at mere kan og skal gøres digitalt, og hvad det betyder for din kontakt med det offentlige. Bodil Jørgensen og Peter Mygind diskuterer, hvad internettet gør ved den måde, vi er sammen på. Og du kan møde helt almindelige mennesker der fortæller, hvordan de bruger nettet.

Derudover kan du finde:

Hent magasinet Netliv (pdf)

Indholdet på siden her er en digital udgave af det fysiske magasin NetLiv udgivet af Digitaliseringsstyrelsen. Du kan hente magasinet her (pdf). Hvis du ønsker at få tilsendt nogle eksemplarer af magasinet, som du kan distribuere i din organisation, er du velkommen til at skrive til kampagne@digst.dk med angivelse af, hvor mange eksemplarer du har brug for.

netliv_magasin_forside

Klik på forsiden for at hente magasinet som pdf